Adatvédelem

A KTI Nonprofit Kft. honlapján megjelenített információk, dokumentumok, vagy más anyagok kizárólag a tájékoztatást szolgálják.

A KTI Nonprofit Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a KTI Nonprofit Kft. jogosult.

A KTI-logó a KTI Nonprofit Kft. védjegye, használatának jogára az ügyvezető igazgató adhat írásos felhatalmazást.

A KTI Nonprofit Kft. weboldalainak tartalmát, a grafikus adatbázis egyes képeit tájékoztatási célokra fel lehet használni, de minden esetben kötelező a forrás megjelölése.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon a KTI Nonprofit Kft. webszerkesztőinek akaratától függetlenül változtatás történik (vírus, jogosulatlan beavatkozás), ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a KTI Nonprofit Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más anyagok tekintetében.

A KTI Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A KTI Nonprofit Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a KTI Nonprofit Kft. kifejezetten kizárja.

A KTI Nonprofit Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a KTI Nonprofit Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.